AXCITE LOGISTICS

Komplet løsning til din forsyningskæde

Vi laver branchens stærkeste modulpakke til Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management. Skræddersyet til mellemstore og store virksomheder indenfor handel og produktion med fokus på avanceret logistisk og distribution. Din forsyningskæde styrkes gennem digitalisering og effektivsering af komplekse arbejdsgange på tværs af forretningen

Stærk løsning med mange muligheder

Vores brancheløsning hedder Axcite Logistics, og er skræddersyet til virksomheder inden produktion og handel med fokus på avanceret logistik og distribution.

Axcite Logistics er en forstærkning af Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management, og består af en række effektive værktøjer til bedre planlægning af og styring af din virksomheds logistiske processer.  

Sagt med andre ord: Med løsningen optimeres kerneprocesser i din forsyningskæde, og udbyttet kan måles på bundlinjen i form af effektiviseringer og besparelser, både økonomisk og ressourcemæssigt. 

Kom i gang med Axcite Logistics

Derfor skal du vælge Axcite Logistics

Vi har i 30 år specialiseret os i at hjælpe danske mellemstore og store virksomheder indenfor handel og produktion med fokus på avanceret logistik og distribution med gennemtestede ERP-løsninger, der optimerer processer og alle arbejdsgange.

Vi ved derfor, at en høj kundetilfredshed og -loyalitet i virksomhed bunder i at kunne indfri dine kundens ønsker. Det forudsætter, at din virksomhed har styr på hele forsyningskæden. Det er nemlig afgørende at have de rette varer på lager i de rette mængder på rette tid. Og netop dén udfordring er vi specialister i at hjælpe din virksomhed med at løse. Axcite Logistics effektiviserer komplekse og tidskrævende opgaver gennem digitaliserering og automatisering af processer, og gør værdikæden mere smidig og fleksibel.

Vi kommer gerne ud og viser jer løsningen, så I kan se hvordan I kan få styrket jeres logistiske processer med Axcite Logstics. 


Ja, lad mig høre mere om jeres løsning

Vælg selv fra vores it-værktøjskasse

Axcite Logistics er en samlet modulpakke, men du kan også vælge tillægsløsninger, der løser din virksomheds specifikke udfordringer.

Vores tillægsløsninger indeholder værktøjer til effektivsering af: 

  • Product Management
  • Salgsordreprocesser
  • Indkøbsprocesser
  • Varemodtagelse
  • Forsendelse

Mere effektivitet med skræddersyede tillægsløsninger

I Axcite Logistics har vi samlet 8 tillægsløsninger, som optimerer driften i hele din virksomheds værdikæde. Udforsk den løsning, du behøver.
Vil du høre mere om, hvordan Axcite Logistics kan hjælpe din virksomhed?

Vi vil meget gerne dele vores erfaringer med dig. Naturligvis uforpligtende og uden beregning.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.


keyboard_arrow_up